Hoe krijg je langere benen? Nou zo!

Young stylish lady in a hat at sea with watermelonLange benen, veel vrouwen zijn er jaloers op. Maar wat als je niet gezegend bent met een paar ‘killer legs’? Hoe krijg je dan langere benen? Nou, dat is eenvoudiger dan je denkt..Je krijgt geen langere benen door te sporten en ook niet door gewichtjes aan je voeten te hangen (en ga me nu niet vertellen dat dit idee nooit bij je is opgekomen) Hoe dan wel? Door de juiste kleding en schoenen te dragen. Het klinkt cliché, maar kleding en schoenen kunnen echt wonderen verrichten. En geloof me, ik kan het weten want ik ben zelf ook gezegend met een bescheiden lengte van 1.67. En tja, dan probeert een mens wat…

Hoe krijg je langere benen? Tip 1: high wasted jeans!

Slim fit jeansMet high wasted jeans wordt je bovenlijf een stukje korter en lijken je heupen optisch een stuk hoger te zitten. Als vanzelfsprekend lijken je bovenbenen daardoor langer. Dit heeft een prachtig verlengend effect. Let bij high wasted jeans altijd wel even goed op je bilpartij als je in het pashokje staat, want deze broeken staan niet bij iedereen even mooi. (je hebt de afbeeldingen van de ‘long ass’ vast wel voorbij zien komen op social media, niet fijn als jij daar ook tussen staat!)

Deze jeans zijn allemaal verkrijgbaar bij Zalando.

 

Hoe krijg je langere benen? Tip 2: flared jeans!

Flared jeans

De flared jeans is juist wél een goede keuze voor dames die over een minder volle bilpartij beschikken. Deze broeken hebben vaak een minder hoge taille, waardoor de nadruk minder ligt op de achterzijde en meer aan de onderkant van je benen. De extra lange, wijde pijpen zorgen bovendien voor een extreem verlengend effect!

Deze jeans zijn allemaal verkrijgbaar bij Zalando.

Hoe krijg je langere benen? Tip 3: nudekleurige pumps!

Nudekleurige pumpsWe kennen allemaal de ‘mary-janes’ wel. Pumps met een schattig bandje om je enkel, waarmee het lopen op hoge hakken plotseling een stukje makkelijker wordt. Heb je korte benen? Heel snel weg doen die mary-janes! Het enkelbandje onderbreekt namelijk de lengte van je been, waardoor je benen nog korter lijken. Wat je wel moet doen? Nudekleurige pumps zonder enkelbandjes kopen! Doordat de pumps nagenoeg dezelfde kleur als je benen hebben lijken je benen een stuk langer. Hetzelfde effect bereik je met pumps die dezelfde kleur als je panty of maillot hebben!

Deze nudekleurige pumps zijn verkrijgbaar bij Zalando!

Hoe krijg je langere benen? Tip 4: extra hoge sneakers!

Zet je New Balance of oude vertrouwde Adidas sneakers een keertje opzij en kies voor een sneaker met een plateauzool of ingebouwde hak. Zo zie je er toch lekker casual uit, terwijl je tegelijkertijd profiteert van wat extra lengte. Persoonlijk ben ik helemaal fan van deze Diadora sneakers!!

Copyright http://nouvelle.dk

 

Hoe krijg je langere benen? Tip 5: let op de broekzakken!

broekzakken soortenEn last but not least: let op de broekzakken! Probeer in de winkel maar eens een paar verschillende jeans uit. De ene met lage steekzakken, de andere met kleine zakjes, of een broek zonder zakken aan de voorzijde. Je zult al snel ontdekken dat de verschillen enorm zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *