Dit zijn de vijf grootste modemissers in de Nederlandse winkelstraten!

Modemissers_uit de mode

Wij Nederlanders staan niet bepaald bekend als het meest modebewuste volkje. Niet zo vreemd, want bij een gemiddelde shopsessie kom je schrikbarend veel outfits tegen die anno 2015 écht niet meer kunnen. Fashion Chemics maakte een selectie van de vijf ergste fashion crimes in de Hollandse winkelstraten!

Legging onder een jurk of rok

Oké, wanneer was dit hip? Volgens mij zo’n tien jaar geleden. Lieve dames: dit kan écht niet meer! Wil je toch graag een rokje aan in de zomer, maar vind je het te koud aan je benen: koop dan een mooie maxirok. En als je het zonde vindt van je legging: geen probleem. Je kunt altijd nog van je legging een croptop maken!

 

Heupjeans

Tegenwoordig dragen we ‘high waisted’ broeken of broeken met een middelhoge taille. Heupbroeken zijn écht uit en dat vinden we helemaal niet erg. Want een string boven een heupbroek is nog nooit een fraai gezicht geweest. Één uitzondering op de regel: je mag de heupbroek wel dragen als je zwanger bent, je moet tenslotte toch érgens met die buik heen.

 

 

Kniebroeken

Je weet wel, die broek die we wederom zo’n 10 jaar geleden massaal droegen. Tijdens een middagje in de stad schrik je ervan hoeveel vrouwen nog met zo’n broek rondlopen. Tip: koop een leuke Culotte of kies gewoon voor een midi-rok. Je kunt natuurlijk ook een korte broek maken van je oude kniebroek.

 

 

 

Crocs

Deze vreemde combinatie tussen een schoen, slipper of instapper is eigenlijk nog nooit hip geweest. Het idee om crocs te dragen als ‘gewone schoen’ is mij ook niet helemaal duidelijk. Dit zijn toch de schoenen die zo makkelijk zijn voor in- en rondom huis?

 

Felgekleurde donsjacks

Groene, felroze en turquoise donsjacks, je ziet ze nog steeds overal. En dat terwijl deze felgekleurde jacks toch écht niet meer hip zijn. Tip: Ga voor een zachtere kleur en laat je felgekleurde jack dit jaar maar even in de kast hangen. Over een paar jaartjes is ‘ie vast weer helemaal hot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *